Brylépudding
| Rätt/råvara: | Efterrätt |
| Livsmedelsgrupp: | Efterrätter |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 14,3 | % | |
| Protein | 17,3 | % | |
| Kolhydrater | 68,4 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 146 | kcal |
| Energi kJ | 611 | kJ | |
| Fett | 4,4 | g | |
| Kolhydrat | 21 | g | |
| Protein | 5,3 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 1,6 | g |
| Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,1 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,4 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 1,4 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C4-C10 | 0,2 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,3 | g | |
| Kolesterol | 113,4 | mg | |
| Mättade fettsyror | 1,9 | g | |
| Transfettsyror | 0,1 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 21,1 | g |
| Monosackarider | 0,1 | g | |
| Sackaros | 18,1 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 106 | mg |
| Jod | 14 | µg | |
| Järn | 0,51 | mg | |
| Kalcium | 84 | mg | |
| Kalium | 131 | mg | |
| Magnesium | 11 | mg | |
| Natrium | 59 | mg | |
| Selen | 7,3 | µg | |
| Zink | 0,34 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,51 | mg |
| Folat (Folsyra) | 13 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 19 | µg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1,3 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 68 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 69 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,17 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,04 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,52 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,05 | mg | |
| Vitamin D | 0,37 | µg | |
| Vitamin E | 0,51 | mg | |
| Övrigt | Aska | 0,7 | g |
| Avfall | 3 | % | |
| Vatten | 68,6 | g | |