Du är här: Hem » Kaloritabellen » Bläckfisk

Bläckfisk

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Skaldjur bläckfisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett5,2%
 Protein94,8%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 75kcal
 Energi kJ312kJ
 Fett0,9g
 Protein16,4g
FettEnkelomättade fettsyror0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,3g
 Kolesterol233mg
 Mättade fettsyror0,3g
MineralämnenFosfor119mg
 Järn0,5mg
 Kalcium12mg
 Kalium230mg
 Magnesium20mg
 Natrium365mg
 Selen50µg
 Zink1,6mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,2mg
 Folat (Folsyra) 20µg
 Niacin (Vitamin B3) 1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 4mg
 Retinol (Vitamin A) 50µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 50µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,12mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,02mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 5µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,05mg
 Vitamin D1,3µg
 Vitamin E1,2mg
ÖvrigtAska1g
 Avfall22%
 Vatten81,7g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa