Du är här: Hem » Kaloritabellen » Rabarber

Rabarber

Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Frukt färsk fryst
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett5,3%
 Protein23,7%
 Kolhydrater71,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 19kcal
 Energi kJ80kJ
 Fett0,2g
 Kolhydrat2,7g
 Protein0,9g
FettFettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,1g
 Mättade fettsyror0,1g
KolhydraterFibrer1,4g
 Monosackarider0,5g
MineralämnenFosfor17mg
 Järn0,3mg
 Kalcium140mg
 Kalium280mg
 Magnesium12mg
 Natrium3mg
 Selen0,5µg
 Zink0,2mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,35mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 13mg
 Folat (Folsyra) 7µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 61µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 0,4mg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 5µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,03mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,03mg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,04mg
 Vitamin E0,35mg
ÖvrigtAska0,8g
 Avfall10%
 Vatten94g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa