Persikor konserv m medelsöt lag
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Produkt/vara |
| Livsmedelsgrupp: | Frukt o bär konserverade |
| Innehåll per 100 gram |
| Energifördelning |  |
| | Fett | 0,5 | % |
| | Protein | 2,0 | % |
| | Kolhydrater | 97,5 | % |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 83 | kcal |
| | Energi kJ | 348 | kJ |
| | Fett | 0,1 | g |
| | Kolhydrat | 19,5 | g |
| | Protein | 0,4 | g |
| Kolhydrater | Disackarider | 9,2 | g |
| | Fibrer | 0,8 | g |
| | Monosackarider | 7,4 | g |
| | Sackaros | 7,8 | g |
| Mineralämnen | Fosfor | 11 | mg |
| | Jod | 2 | µg |
| | Järn | 0,3 | mg |
| | Kalcium | 3 | mg |
| | Kalium | 92 | mg |
| | Magnesium | 6 | mg |
| | Natrium | 6 | mg |
| | Selen | 0,3 | µg |
| | Zink | 0,3 | mg |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,4 | mg |
| | Askorbinsyra (Vitamin C) | 3 | mg |
| | Folat (Folsyra) | 3 | µg |
| | Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 100 | µg |
| | Niacin (Vitamin B3) | 0,6 | mg |
| | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,7 | mg |
| | Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 8 | µg |
| | Riboflavin (Vitamin B2) | 0,02 | mg |
| | Tiamin (Vitamin B1) | 0,01 | mg |
| | Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,02 | mg |
| | Vitamin E | 0,4 | mg |
| Övrigt | Aska | 0,2 | g |
| | Vatten | 79 | g |
Källa, referenser och övriga länkar