Milda mat 15% fett
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Råvara |
| Livsmedelsgrupp: | Grädde o creme fraiche m veg. fett blandat fett |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 75,4 | % | |
| Protein | 9,9 | % | |
| Kolhydrater | 14,8 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 155 | kcal |
| Energi kJ | 650 | kJ | |
| Fett | 15,3 | g | |
| Kolhydrat | 3 | g | |
| Protein | 2 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 6,6 | g |
| Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,3 | g | |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 3,7 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,7 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 6,4 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 2 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,9 | g | |
| Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 2,9 | g | |
| Kolesterol | 2 | mg | |
| Mättade fettsyror | 5 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 1,6 | g |
| Sackaros | 0,5 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 32 | mg |
| Jod | 3 | µg | |
| Kalcium | 31 | mg | |
| Kalium | 40 | mg | |
| Magnesium | 3 | mg | |
| Natrium | 99 | mg | |
| Selen | 0,9 | µg | |
| Zink | 0,16 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 2,47 | mg |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 67 | µg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,5 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 10 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 6 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,06 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,01 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,04 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,01 | mg | |
| Vitamin D | 0,1 | µg | |
| Vitamin E | 2,47 | mg | |
| Vitamin K | 8 | µg | |
| Övrigt | Aska | 0,4 | g |
| Vatten | 79,4 | g | |