Jordgubbar frysta
| Tillverkare: | Inte tillämpligt | 
| Rätt/råvara: | Råvara | 
| Livsmedelsgrupp: | Bär färska frysta | 
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 4,2 | % | |
| Protein | 6,9 | % | |
| Kolhydrater | 88,9 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 33 | kcal | 
| Energi kJ | 140 | kJ | |
| Fett | 0,3 | g | |
| Kolhydrat | 6,4 | g | |
| Protein | 0,5 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,1 | g | 
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,2 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,4 | g | 
| Fibrer | 1,4 | g | |
| Monosackarider | 4,3 | g | |
| Sackaros | 0,4 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 28 | mg | 
| Järn | 0,5 | mg | |
| Kalcium | 21 | mg | |
| Kalium | 190 | mg | |
| Magnesium | 15 | mg | |
| Natrium | 2 | mg | |
| Zink | 0,2 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,04 | mg | 
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 35 | mg | |
| Folat (Folsyra) | 99 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 18 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,3 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,4 | mg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 2 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,05 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,03 | mg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,03 | mg | |
| Vitamin E | 0,04 | mg | |
| Övrigt | Aska | 0,4 | g | 
| Vatten | 91 | g | |