Svamp konserv u lag
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Produkt/vara |
| Livsmedelsgrupp: | Svamp fryst kokt konserverad |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 12,8 | % | |
| Protein | 64,1 | % | |
| Kolhydrater | 23,1 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 23 | kcal |
| Energi kJ | 95 | kJ | |
| Fett | 0,5 | g | |
| Kolhydrat | 0,9 | g | |
| Protein | 2,5 | g | |
| Fett | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g |
| Fleromättade fettsyror | 0,2 | g | |
| Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
| Kolhydrater | Fibrer | 2,3 | g |
| Monosackarider | 0,2 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 40 | mg |
| Järn | 0,6 | mg | |
| Kalcium | 1 | mg | |
| Kalium | 160 | mg | |
| Magnesium | 6 | mg | |
| Natrium | 165 | mg | |
| Selen | 2 | µg | |
| Zink | 0,9 | mg | |
| Vitaminer | Askorbinsyra (Vitamin C) | 2 | mg |
| Folat (Folsyra) | 12 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 10 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 3,5 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,9 | mg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 1 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,2 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,02 | mg | |
| Övrigt | Aska | 0,8 | g |
| Vatten | 93 | g | |