Sockerärter
| Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
| Tillverkare: | Inte tillämpligt |
| Rätt/råvara: | Råvara |
| Livsmedelsgrupp: | Baljväxter färska frysta kokta |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 2,1 | % | |
| Protein | 35,4 | % | |
| Kolhydrater | 62,5 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 51 | kcal |
| Energi kJ | 215 | kJ | |
| Fett | 0,2 | g | |
| Kolhydrat | 6 | g | |
| Protein | 3,4 | g | |
| Fett | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g |
| Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 1,9 | g |
| Fibrer | 6 | g | |
| Monosackarider | 2,2 | g | |
| Sackaros | 1,9 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 90 | mg |
| Järn | 0,7 | mg | |
| Kalcium | 62 | mg | |
| Kalium | 170 | mg | |
| Magnesium | 24 | mg | |
| Natrium | 2 | mg | |
| Selen | 1 | µg | |
| Zink | 0,8 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,12 | mg |
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 21 | mg | |
| Folat (Folsyra) | 65 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 408 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 2,9 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,5 | mg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 34 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,12 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,28 | mg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,16 | mg | |
| Vitamin E | 0,12 | mg | |
| Övrigt | Aska | 1,1 | g |
| Avfall | 6 | % | |
| Vatten | 83,3 | g | |