Paprika grön röd fryst
| Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
| Tillverkare: | Inte tillämpligt |
| Rätt/råvara: | Produkt/vara |
| Livsmedelsgrupp: | Grönsaker frysta kokta konserverade |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 9,1 | % | |
| Protein | 22,7 | % | |
| Kolhydrater | 68,2 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 26 | kcal |
| Energi kJ | 107 | kJ | |
| Fett | 0,4 | g | |
| Kolhydrat | 3 | g | |
| Protein | 1 | g | |
| Fett | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,2 | g | |
| Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,1 | g |
| Fibrer | 3 | g | |
| Monosackarider | 2,9 | g | |
| Sackaros | 0,1 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 10 | mg |
| Järn | 0,5 | mg | |
| Kalcium | 30 | mg | |
| Kalium | 91 | mg | |
| Magnesium | 8 | mg | |
| Natrium | 65 | mg | |
| Selen | 0,5 | µg | |
| Zink | 0,1 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,7 | mg |
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 100 | mg | |
| Folat (Folsyra) | 14 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 1500 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 1,5 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1,7 | mg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 125 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,08 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,08 | mg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,14 | mg | |
| Vitamin E | 1,7 | mg | |
| Övrigt | Aska | 0,6 | g |
| Vatten | 92 | g | |