Grönsaksbuljong ätf
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Produkt/vara |
| Livsmedelsgrupp: | Buljong tillagad |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 20,0 | % | |
| Protein | 40,0 | % | |
| Kolhydrater | 40,0 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 5 | kcal |
| Energi kJ | 21 | kJ | |
| Fett | 0,2 | g | |
| Kolhydrat | 0,4 | g | |
| Protein | 0,4 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,1 | g |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,1 | g | |
| Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 4 | mg |
| Järn | 0,1 | mg | |
| Kalcium | 4 | mg | |
| Kalium | 8 | mg | |
| Magnesium | 3 | mg | |
| Natrium | 240 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,1 | mg |
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 9 | mg | |
| Folat (Folsyra) | 4 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 60 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,7 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,8 | mg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 5 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,04 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,06 | mg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,01 | mg | |
| Vitamin E | 0,1 | mg | |
| Övrigt | Aska | 1 | g |
| Vatten | 98 | g | |