Grönsaksblandning ärter majs paprika saltgurka fryst
| Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Del av måltid, grönsaker |
| Livsmedelsgrupp: | Grönsaker frysta kokta konserverade |
| Innehåll per 100 gram |
| Energifördelning |  |
| | Fett | 3,1 | % |
| | Protein | 18,8 | % |
| | Kolhydrater | 78,1 | % |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 72 | kcal |
| | Energi kJ | 302 | kJ |
| | Fett | 0,5 | g |
| | Kolhydrat | 12,5 | g |
| | Protein | 3 | g |
| Fett | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g |
| | Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g |
| | Fleromättade fettsyror | 0,2 | g |
| | Mättade fettsyror | 0,1 | g |
| Kolhydrater | Disackarider | 1,6 | g |
| | Fibrer | 2,5 | g |
| | Monosackarider | 0,3 | g |
| | Sackaros | 1,6 | g |
| Mineralämnen | Fosfor | 85 | mg |
| | Järn | 1,1 | mg |
| | Kalcium | 12 | mg |
| | Kalium | 220 | mg |
| | Magnesium | 24 | mg |
| | Natrium | 290 | mg |
| | Selen | 0,5 | µg |
| | Zink | 0,5 | mg |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1 | mg |
| | Askorbinsyra (Vitamin C) | 27 | mg |
| | Folat (Folsyra) | 36 | µg |
| | Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 530 | µg |
| | Niacin (Vitamin B3) | 1,5 | mg |
| | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2 | mg |
| | Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 44 | µg |
| | Riboflavin (Vitamin B2) | 0,14 | mg |
| | Tiamin (Vitamin B1) | 0,23 | mg |
| | Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,1 | mg |
| | Vitamin E | 1 | mg |
| Övrigt | Aska | 1 | g |
| | Vatten | 80,5 | g |
Källa, referenser och övriga länkar