Grönsaker blandade fermenterade
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Del av måltid, grönsaker |
| Livsmedelsgrupp: | Grönsaker inlagda marinerade |
| Innehåll per 100 gram |
| Energifördelning |  |
| | Fett | 4,2 | % |
| | Protein | 50,0 | % |
| | Kolhydrater | 45,8 | % |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 15 | kcal |
| | Energi kJ | 63 | kJ |
| | Fett | 0,1 | g |
| | Kolhydrat | 1,1 | g |
| | Protein | 1,2 | g |
| Fett | Fleromättade fettsyror | 0,1 | g |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,6 | g |
| | Fibrer | 2,5 | g |
| | Monosackarider | 0,5 | g |
| | Sackaros | 0,4 | g |
| Mineralämnen | Fosfor | 48 | mg |
| | Järn | 1,1 | mg |
| | Kalcium | 38 | mg |
| | Kalium | 152 | mg |
| | Magnesium | 18 | mg |
| | Natrium | 609 | mg |
| | Selen | 1 | µg |
| | Zink | 0,4 | mg |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1 | mg |
| | Askorbinsyra (Vitamin C) | 15 | mg |
| | Folat (Folsyra) | 29 | µg |
| | Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 3300 | µg |
| | Niacin (Vitamin B3) | 0,8 | mg |
| | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1 | mg |
| | Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 275 | µg |
| | Riboflavin (Vitamin B2) | 0,12 | mg |
| | Tiamin (Vitamin B1) | 0,09 | mg |
| | Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,01 | mg |
| | Vitamin E | 1 | mg |
| Övrigt | Aska | 0,6 | g |
| | Vatten | 94,5 | g |
Källa, referenser och övriga länkar