Färskpotatis konserv
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag | 
| Rätt/råvara: | Produkt/vara | 
| Livsmedelsgrupp: | Potatis rå kokt bakad | 
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 0,7 | % | |
| Protein | 9,6 | % | |
| Kolhydrater | 89,7 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 61 | kcal | 
| Energi kJ | 253 | kJ | |
| Fett | 0,1 | g | |
| Kolhydrat | 12,2 | g | |
| Protein | 1,3 | g | |
| Fett | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | 
| Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,1 | g | 
| Fibrer | 2,5 | g | |
| Monosackarider | 0,2 | g | |
| Sackaros | 0,1 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 31 | mg | 
| Järn | 0,7 | mg | |
| Kalcium | 11 | mg | |
| Kalium | 230 | mg | |
| Magnesium | 10 | mg | |
| Natrium | 260 | mg | |
| Selen | 0,1 | µg | |
| Zink | 0,3 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,1 | mg | 
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 17 | mg | |
| Folat (Folsyra) | 11 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,7 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,9 | mg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,03 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,02 | mg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,16 | mg | |
| Vitamin E | 0,1 | mg | |
| Övrigt | Aska | 0,9 | g | 
| Vatten | 83 | g | |