Hallonsylt
| Maträttstyp: | Sylt, marmelad | 
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag | 
| Rätt/råvara: | Tillbehör | 
| Livsmedelsgrupp: | Sylt marmelad gelé äppelmos o dyl | 
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 0,5 | % | |
| Protein | 0,9 | % | |
| Kolhydrater | 98,6 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 184 | kcal | 
| Energi kJ | 769 | kJ | |
| Fett | 0,2 | g | |
| Kolhydrat | 43,6 | g | |
| Protein | 0,4 | g | |
| Fett | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | 
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 17,3 | g | 
| Fibrer | 1,7 | g | |
| Monosackarider | 24,7 | g | |
| Sackaros | 17,3 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 15 | mg | 
| Järn | 0,3 | mg | |
| Kalcium | 17 | mg | |
| Kalium | 65 | mg | |
| Magnesium | 13 | mg | |
| Natrium | 15 | mg | |
| Zink | 0,1 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,7 | mg | 
| Folat (Folsyra) | 4 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 12 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,3 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,3 | mg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 1 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,02 | mg | |
| Vitamin E | 0,7 | mg | |
| Övrigt | Aska | 0,1 | g | 
| Vatten | 54 | g | |