Björnbärssylt
| Maträttstyp: | Sylt, marmelad |
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Tillbehör |
| Livsmedelsgrupp: | Sylt marmelad gelé äppelmos o dyl |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 0,2 | % | |
| Protein | 0,5 | % | |
| Kolhydrater | 99,3 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 174 | kcal |
| Energi kJ | 727 | kJ | |
| Fett | 0,1 | g | |
| Kolhydrat | 41,2 | g | |
| Protein | 0,2 | g | |
| Fett | Fleromättade fettsyror | 0,1 | g |
| Kolhydrater | Disackarider | 16,9 | g |
| Fibrer | 2,4 | g | |
| Monosackarider | 25,1 | g | |
| Sackaros | 16,9 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 18 | mg |
| Järn | 0,5 | mg | |
| Kalcium | 20 | mg | |
| Kalium | 100 | mg | |
| Magnesium | 11 | mg | |
| Natrium | 50 | mg | |
| Zink | 0,1 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,3 | mg |
| Folat (Folsyra) | 5 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 36 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,2 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,2 | mg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 3 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,01 | mg | |
| Vitamin E | 0,3 | mg | |
| Övrigt | Aska | 0,1 | g |
| Vatten | 56 | g | |