# | Livsmedel | Vikt (g) | Mängd (g) |
1. | Gelatinblad gelatinpulver | 100 | 86,0 |
2. | Torkad fisk | 100 | 79,0 |
3. | Bacon magert gris rökt stekt | 100 | 51,2 |
4. | Parmesanost hårdost 30% fett riven | 100 | 41,5 |
5. | Renkött torkat | 100 | 40,0 |
6. | Grisfötter kokta | 100 | 38,0 |
7. | Sojamjöl ca 20% fett | 100 | 37,0 |
8. | Torrjäst | 100 | 37,0 |
9. | Kycklingbröst m skinn stekt | 100 | 36,6 |
10. | Mjölkpulver 1% fett | 100 | 36,2 |
11. | Renkött kokt | 100 | 36,0 |
12. | Fiskbuljong konc storhushåll låg salt | 100 | 35,0 |
13. | Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv | 100 | 35,0 |
14. | Sojabönor torkade | 100 | 34,0 |
15. | Ost hårdost 5% fett | 100 | 33,9 |
16. | Ost hårdost 7% fett | 100 | 33,3 |
17. | Ost hårdost 10% fett | 100 | 32,4 |
18. | Fläsklägg gris u svål kokt | 100 | 31,9 |
19. | Italiensk lufttorkad skinka gris | 100 | 31,9 |
20. | Ädelost grönmögelost lätt 17% fett | 100 | 31,4 |
21. | Fasan stekt | 100 | 31,3 |
22. | Kyckling kokt | 100 | 31,3 |
23. | Rimmad oxbringa nöt kokt | 100 | 30,9 |
24. | Kyckling m skinn stekt | 100 | 30,6 |
25. | Ripa stekt med salt | 100 | 30,4 |
26. | Fläskött gris kokt | 100 | 30,3 |
27. | Ost hårdost 17% fett | 100 | 30,3 |
28. | Margarinost fett 16% | 100 | 30,0 |
29. | Strutsfilé stekt | 100 | 30,0 |
30. | Tonfisk stekt | 100 | 29,7 |
31. | Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 100 | 29,4 |
32. | Ost hårdost 23% fett | 100 | 29,2 |
33. | Carbonara | 100 | 29,1 |
34. | Älgstek | 100 | 29,1 |
35. | Tonfisk i olja konserv avrunnen | 100 | 29,0 |
36. | Duva stekt M | 100 | 28,8 |
37. | Kyckling höns kokt grillat stekt ospecificerat | 100 | 28,7 |
38. | Biff ryggbiff nöt stekt | 100 | 28,6 |
39. | Fläskben m kött gris kokta | 100 | 28,6 |
40. | Fläskkarré gris stekt i skivor | 100 | 28,6 |
41. | Fläskfilé gris stekt i skivor | 100 | 28,1 |
42. | Rådjurskött ugnsstekt | 100 | 27,6 |
43. | Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 100 | 27,5 |
44. | Vetegroddar | 100 | 27,5 |
45. | Vegebitar, grytbitar av veteprotein | 100 | 27,4 |
46. | Kalvfilé stekt | 100 | 27,3 |
47. | Nötlever ej panerad stekt | 100 | 27,3 |
48. | Stek el grytstek nöt | 100 | 27,3 |
49. | Höns kokt | 100 | 27,2 |
50. | Ost hårdost 28% fett | 100 | 27,1 |
51. | Corned beef konserv | 100 | 27,0 |
52. | Jordnötter rostade | 100 | 27,0 |
53. | Jordnötter rostade saltade | 100 | 27,0 |
54. | Harstek hare | 100 | 26,8 |
55. | Stekt kött nöt/gris ospec. | 100 | 26,8 |
56. | Bogfläsk stekt gris | 100 | 26,7 |
57. | Kycklinglever stekt | 100 | 26,6 |
58. | Revbensspjäll gris ugnsstekt grillat | 100 | 26,6 |
59. | Revbensspjäll gris grillat ugnsstekt | 100 | 26,5 |
60. | Sesamfrön torkade u skal | 100 | 26,5 |
61. | Skinkstek gris stekt fryst u steksky | 100 | 26,5 |
62. | Högrev kokt | 100 | 26,2 |
63. | Ost hårdost 31% fett | 100 | 26,2 |
64. | Entrecôte nöt stekt | 100 | 26,1 |
65. | Kalvstek | 100 | 26,1 |
66. | Fläskkött grillat | 100 | 26,0 |
67. | Fläskkotlett gris stekt | 100 | 25,8 |
68. | Kalkon m skinn stekt | 100 | 25,8 |
69. | Jordnötter torkade | 100 | 25,7 |
70. | Stek nöt stekt fryst u steksky | 100 | 25,5 |
71. | Kalvkotlett stekt | 100 | 25,2 |
72. | Abborre kokt | 100 | 25,0 |
73. | Bondbönor torkade | 100 | 25,0 |
74. | Fiskbuljong konc storhushåll | 100 | 25,0 |
75. | Kalvbuljong konc låg salt storhushåll | 100 | 25,0 |
76. | Grillad kyckling m skinn- | 100 | 24,9 |
77. | Hamburgare blandfärs stekt | 100 | 24,9 |
78. | Ost hårdost 26% fett | 100 | 24,9 |
79. | Nötlever panerad stekt | 100 | 24,8 |
80. | Rökt skinka gris stekt | 100 | 24,7 |
81. | Rostbiff nöt ugnsstekt | 100 | 24,6 |
82. | Grillad kyckling m skinn | 100 | 24,5 |
83. | Gädda panerad stekt | 100 | 24,5 |
84. | Lammlägg | 100 | 24,5 |
85. | Linfrön torkade | 100 | 24,5 |
86. | Löjrom saltad | 100 | 24,5 |
87. | Pumpafrön squashfrön torkade | 100 | 24,5 |
88. | Sik kokt | 100 | 24,5 |
89. | Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 100 | 24,5 |
90. | Torskrom konserv | 100 | 24,5 |
91. | Torskrom sillrom m.fl. rå | 100 | 24,5 |
92. | Vällingpulver berik | 100 | 24,5 |
93. | Lax kokt | 100 | 24,4 |
94. | Renkött ugnsstekt | 100 | 24,4 |
95. | Salami fett 9% Må gott | 100 | 24,4 |
96. | Torskrom stekt | 100 | 24,3 |
97. | Lammstek | 100 | 24,1 |
98. | Havskräfta | 100 | 24,0 |
99. | Lammkotlett stekt | 100 | 24,0 |
100. | Linser torkade | 100 | 24,0 |